ZAFER KUPASI HEYECANI BAŞLADI

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası heyecanı başladı

SPOR 2.08.2023 12:57:00 0
ZAFER KUPASI HEYECANI BAŞLADI

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası heyecanı başladı. Turnuvada 27 takım 30 Ağustos Zafer Kupası’nı kaldırmak için ter dökecek.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen 2’inci Geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası (Zafer Kupası) oynanan karşılaşmalarla başladı. 27 takımın katılım sağladığı turnuvada fikstür çekimin ardından takımlar A,B,C,D,E,F,G ve H grupları olmak üzere 8 grupta yer aldılar. 

Turnuvanın ilk başlama vuruşunu Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Kılıç yaptı. 80. Yıl Şehir Stadyumunda saat 18.30’da oynanan turnuvanın ilk karşılaşmasında Dostlar Spor, DSİ 243. Şubeyi 7-1 mağlup etti. Saat 19.30'da oynanan diğer karşılaşmada ise İl Emniyet Müdürlüğü, Esnaf İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup etti. Saat 20.30’da oynanan bir diğer karşılaşmada ise Polis Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup etti. Turnuva birbirinden heyecanlı maçlara sahne olurken, Ardahanlılar da tribünleri doldurarak karşılaşmaları büyük bir heyecanla takip ettiler.

Turnuva, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü oynanacak final maçı ile son bulacak. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak