Yunus Emre Anadolu Lisesi'nden Motivasyon Buluşması!

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, öğrencilerine ilham veren bir etkinliğe imza attı.

GÜNCEL 6.01.2024 12:33:00 0
Yunus Emre Anadolu Lisesi

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, öğrencilerine ilham veren bir etkinliğe imza attı. New York Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ardahanlı hemşehrimiz Prof. Dr. Selçuk Şirin'i konuk ederek, gençleri başarı hikayesiyle buluşturan okul, farkını bir kez daha ortaya koydu.

11. ve 12. sınıf öğrencilerinin yanı sıra Ardahanlı vatandaşların da ilgiyle takip ettiği bu özel söyleşi, okulun gençleriyle buluşturduğu değerleri ve farklı bakış açılarını ortaya koydu. Prof. Dr. Selçuk Şirin'in Ardahan'dan New York'a uzanan heyecan verici başarı hikayesini öğrencilerle paylaşması, gençlerin geleceğe daha umut dolu bakmalarına vesile oldu.

Okul Müdürü Faruk Kral ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atanur Sarıçam'ın, Prof. Dr. Selçuk Şirin'e plaket takdimi, okulun değerlerine ve misyonuna vurgu yaparak, eğitimdeki kaliteyi bir kez daha ön plana çıkardı.

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin bu tür etkinliklerle gençleri dünya standartlarında başarı hikayeleriyle buluşturması, sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda gençlerin vizyonlarını genişletmeye ve farklı bakış açıları kazanmalarına da yardımcı oluyor.

Okulun bu etkinliği, sadece eğitimde değil, gençlerin hayatlarına yön veren önemli anılardan biri olarak kalacak.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak