YUNUS BAYDAR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar’a destekler gelmeye devam ediyor.

SİYASET 23.01.2024 16:01:00 0
YUNUS BAYDAR GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar’a destekler gelmeye devam ediyor. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerine geri sayım sürerek AK Parti, 2023 genel seçimlerinde ki başarısından sonra 31 Mart’ta ki seçimlere daha güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti’den Ardahan Belediye Başkan aday adayı olan Fırat Avşar, partisinin Yunus Baydar’ı aday göstermesinin ardından Baydar’a başarılar dileyerek destek verdi. 

AK Parti Ardahan’da seçim startını verirken, saha gezileri yapan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkanı Yunus Baydar, Belediye başkan aday adayı Fırat Avşar ile birlikte birlik, beraberliği yansıtan poz verdiler. 

AK Parti Belediye Başkan aday adaylarının desteğini alan Yunus Baydar gücüne güç katarak, seçimlere daha güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Milletvekili Kaan Koç’un da Cumhur İttifakının güçlü ve dinamik kadrolarıyla birlikte seçim süreci boyunca sahada çalışma yürüteceği öğrenilirken, genç milletvekilinin de etkisiyle Cumhur İttifakının Ardahan’da seçimi kazanacağı yorumları yapılıyor.

Yunus Baydar’a destek açıklaması yayınlayan Fırat Avşar; “Malumunuz benimde aday adayı olarak başvuru yapmış olduğum, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili aday belirleme süreci sona ermiş olup, Ardahan Belediye Başkan adayı olarak Yunus Baydar kardeşim belirlenmiştir, kendisine yürekten başarılar diliyor her zamanki gibi desteklerimi ifade ediyorum. Aday adaylığı sürecimde desteklerini esirgemeyen İlimiz yerel basın temsilcilerine, diğer aday adayı arkadaşlara, Milletvekilimiz Kaan Koç kardeşime, partimizin yetkili organlarındaki tüm yol arkadaşlarıma ayrıca partili olmayıp desteklerini ifade eden tüm değerli dost, arkadaş ve akrabalarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Ardahan’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor Yunus Baydar abime başarılar diliyorum.”

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak