Yılmaz, Ardahan'ı profesyonel lige taşıyacak modelini açıkladı

Profesyonel ve amatör liglere çok sayıda futbolcu yetiştiren Arıspor Kulübü Başkanı Dicle Yılmaz, profesyonel ligler için bir proje önerisinde bulundu.

SPOR 10.08.2023 16:15:00 0
Yılmaz, Ardahan

Profesyonel ve amatör liglere çok sayıda futbolcu yetiştiren Arıspor Kulübü Başkanı Dicle Yılmaz, profesyonel ligler için bir proje önerisinde bulundu. 

Ardahan’ı BAL liginden profesyonel liglere taşıyacak bir model üzerinde çalıştığını duyuran Arı Spor Kulüp Başkanı Dicle Yılmaz, projesinin detaylarını açıkladı.

Başkan Yılmaz’ın projesinin detayları şöyle;

1-Birinci lig ekibi Erzurum Spor Futbol Kulübü U-19 takımında geçen sezon mücadele eden on futbolcuyla anlaşma sağlanacaktır.
2- Söz konusu futbolcular yaşları gereği artık U-19 takımında oynama imkanları kalmadığı için Erzurum Spor kulübünün tavsiyeleri doğrultusunda futbolcuların tecrübe kazanmaları açısından çok yüksek rakamlardan ziyade, asgari ücret ve maç primleri karşılığında sözleşme yapılacaktır.
3- Kulübün, başkanın ve yönetimin giderlerini en aza indirmek için, Söz konusu 10 sporcu kulüp aracımızla maçtan bir gün önce Ardahan’a getirilecek ve maç bitiminde tekrar Erzurum’a bırakılacaktır.
4- İdman Konusunda hem Erzurum Spor Futbol kulübü teknik ekibi desteği, hem de Erzurum’da ikamet eden tecrübeli profesyonel lisanslı bir hoca ile anlaşma sağlanılacaktır.
5- Bugünü değil yarınları kurtarma adına mutlak surette kulübün tüm altyapı kategorilerine katılımı sağlanacaktır”.


1

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

2

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

3

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

4

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

5

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı