YILIN İLK TİYATRO GÖSTERİMİNE BÜYÜK İLGİ

Ardahan’da 2022 yılının ilk tiyatro oyununa büyük ilgi gösterildi.

GÜNCEL 13.01.2022 14:55:00 0
YILIN İLK TİYATRO GÖSTERİMİNE BÜYÜK İLGİ

Dursun Akçam Tiyatro Topluluğunun sahnelediği, yönetmenliğini Deniz Dark’ın yaptığı, Tayfun Tirkili’nin yazdığı 9 Canlı komedi tiyatro oyunu izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Oyuncular Deniz Dark, Sedat Hanoğlu, Erkan Çimen, Şeyma Kırdemir, Dilan Kandemir, Yiğitcan Turanlı ve teknik ekipte ise Ümit Emrah Cengiz ve Fulya Kurt görev aldı.

Ardahan’da sosyal aktivitenin azlığından yakınanlar tiyatro gösterimini duyunca salonu doldurdu. Ücretsiz ve halka açık sahnelenen gösterim Dursun Akçam Kültür Evinde 12 Ocak Çarşamba günü saat 19:00 sahnelendi. Tiyatro gösteriminde salon tamamen dolarken sağlık tedbirleri de ihmal edilmedi.

Tiyatro gösteriminin sonunda konuşma yapan Yönetmen Deniz Dark, desteklerinden dolayı Dursun Akçam Kültür evi yönetimine, iş adamı Suat Işıklı’ya, iş adamı İskender Alihanoğlu’na  ve diğer destek verenlere tek tek teşekkür etti.

Deniz Dark, “Yoğun ilgi üzerine 19 Ocak Çarşamba akşamı saat 19:00 da tekrardan gösterim olacaktır. Tiyatro gösterimi ücretsiz ve halka açıktır, izlemek için lütfen davet beklemeyiniz” dedi.

Tiyatro gösteriminin ardından Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı İskender Alihanoğlu, Dursun Akçam Kültür Evi Tiyatro Topluluğunu akşam yemeğinde ağırladı.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı