YILIN ENLERİ SEÇİLDİ: ARDAHANLI İSİM ÖDÜL ALDI

2021 Uluslararası Doğu Ödülleri Programı´nda Ardahanlı iş kadını ödülün sahibi oldu.

GÜNCEL 17.03.2021 12:32:33 0
YILIN ENLERİ SEÇİLDİ: ARDAHANLI İSİM ÖDÜL ALDI

ŞENOL KİRMAN

2021 Uluslararası Doğu Ödülleri Programı Şanlıurfa´da gerçekleşti. Yılın enlerinin seçildiği programda Ardahanlı iş kadını Kader Çimen ödüle layık görüldü.

Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan´ın organizatörlüğünde hayat bulacak olan ödül töreni bir otelin balo Salonu´nda tüm pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirildi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek ?Asıl Engel Cehalettir, Engelleri Kaldıralım? sloganıyla geceye yoğun katılım gösterildi.

Tuğba Özay´ın ve Gökay Kalaycıoğlu´nun sunumuyla gerçekleşen 2021 Uluslararası Doğu Ödülleri Programı´nda Nostalji Güzellik Salonu işletmecisi Kader Çimen ?Yılın En Başarılı Güzellik Salonu ve İş Kadını? kategorisinde ödül aldı. Ardahanlı başarılı iş kadını Kader Çimen ödülünü Tuğba Özay´dan aldı.

Programda konuşan Kader Çimen duygularını şu şekilde paylaştı; ?Uzun yıllardır bu sektörde olmanın gururunu yaşıyorum. Bu süreç içerisinde birçok kadının ruhuna dokundum. Bu ödülde benim ruhuma dokunmakta. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Nostalji Güzellik salonu ve ekip arkadaşlarım adına bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür