Yeşilay’dan Vali Öner’e ziyaret

Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Tolgay Gökdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Vali Öner’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi

GÜNCEL 1.03.2022 12:21:00 0
Yeşilay’dan Vali Öner’e ziyaret

Bedrettin Şuay

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Cemiyeti Ardahan Şube Başkanı Tolgay Gökdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Hüseyin Öner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Gökdemir, “Yeşilay Haftası” dolayısıyla Ardahan’da gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında Vali Öner’e bilgi vererek, zararlı alışkanlıklarla mücadele ve toplumu bilinçlendirme konusundaki çalışmalarına desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Hüseyin Öner, ‘sağlıklı bir toplumun oluşmasında çocuklar ve gençler başta olmak üzere bütün bireylerin öncelikle zararlı maddelere ulaşmasının önlenmesi gerekmektedir’ dedi.

Bu hususta kamu kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının uyumlu bir şekilde çalıştığını ve bu konuyla ilgili çalışmaların da kararlılıkla sürdürüleceğini’ de ifade eden Vali Öner, ‘Madde ve alkol bağımlılığı çağımızın en önemli sorunlarından biridir. Gelecek nesilleri madde bağımlılığı ve zararlarıyla ilgili bilinçlendirmek ve onları birer Yeşilay gönüllüsü yapabilmek için başta aileler olmak üzere toplumun her kesimine önemli sorumluluklar düşmektedir’ dedi.

 

 

 

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı