Yenilikte Şahlanış

Yenilikte Şahlanış

GÜNCEL 11.06.2021 12:04:20 0
Yenilikte Şahlanış

Bedrettin Şuay

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz öncülüğünde kurulan Yenilik Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kuruluş Kongresi, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz´ın da video konferans ile katıldığı kongre Dursun Akçam Kültür Merkezi´nde dün gerçekleştirildi.

Kaptanpaşa mahallesi Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapılan kongreye birçok vatandaş katıldı. Kongreye Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Güven Karaboğa, Genel Başkan Danışmanı Engin Demirci, Ardahan İl Başkanı Mustafa Özcan, Merkez İlçe Başkanı Yağmur Ponpe, Hanak İlçe Başkanı Ergün Gürbulak, Göle İlçe Başkanı Sabri Alabay, Ardahan İl Başkan Yardımcıları Kazım Özdemir, Cengiz Balcı ,Ergün Balcı, Akın Ocak, Yahya Akpınar´ında yer aldığı ekip katılım sağladı. Bütün yönetim katıldı.

Serhat Şehrimiz Ardahan´dan Yenilik Meşalesini Yaktık!

Oy birliği ile seçilen Merkez İlçe Başkanı Yağmur Ponpe; "2023 yılında varacağımız iktidar yolunda, Yenilik meşalesini Serhat şehrimiz Ardahan´dan Yaktık." ifadelerini kullandı.

 "Gün Yenilik Günüdür" diyen Ponpe, "İnanarak Çıktığımız bu yolun Ardahan´ımıza ve Tüm yurdumuza Hayırlı Uğurlu olsun." temennilerinde bulundu.

Genel Başkan Öztürk Yılmaz: Ardahanlı Hemşerilerimle Yenilik adına bir araya gelmekten gurur duyuyorum.

Kongrede konuşma yapan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz; ?Partimiz, bütün vatandaşlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin selameti adına yola çıkmıştır. Hepimiz buradayız oluşumu ile çıktığımız bu yolda ortak bir Türkiye ideali ile halkımız, bu oluşumu partileştirmiştir. Partimiz Çiftçimizin köylümüzün arkasında duracak ve ilk seçimde iktidar olacaktır! Amacımız; muhalefette kalmak değil ilk seçimde iktidar olmaktır? dedi.

/resimler/2021-6/11/1231181168408.jpg

/resimler/2021-6/11/1231362262600.jpg


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı