Yeniden Refah Partisi’nin Ardahan Milletvekili adayları belli oldu

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin Ardahan’da ki milletvekili adayları belli oldu.

SİYASET 10.04.2023 13:26:00 0
Yeniden Refah Partisi’nin Ardahan Milletvekili adayları belli oldu

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin Ardahan’da ki milletvekili adayları belli oldu. Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Caner Çoban 1. Sıradan aday gösterildi. Listenin 2. Sırasında ise Murat Öngel yer aldı.

Milletvekili adayı Caner Çoban yaptığı açıklamada; “Kıymetli Hemşerilerim, Malumunuz 14 Mayıs 2023 tarihinde tüm Türkiye sandık başına giderek ülkemizin önümüzdeki beş yıl içerisindeki yol haritasını çizmiş olacak. Bu seçim Türkiye’miz olduğu kadar Ardahan’ımız için de çok büyük önem arz etmektedir. İki milletvekili çıkaran ilimiz son yıllarda kaderine terk edilmiş, makûs talihine boyun eğdirilmiştir. Her seçim döneminde Ardahanlı olduğunu hatırlayanlardan ya da kendisi veya çevresinin siyasi emellerinden başka hedefi olmayanların tabiri caiz ise çantacı vekil adaylarının bu memlekete bir şey katmadığı ve bundan sonra da katmayacağı aşikardır. Tüm bu yaşananlar bizlerin yani Ardahan’da ikamet eden Ardahan’ın öz evlatlarını sorumluluk almaya itmiş, elimizi taşın altına koymaya mecbur kılmıştır. Bu durum üzere 14 Mayıs seçimlerinde Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili adayı olarak sizlerin teveccühlerine talip oldum. 09 Nisan tarihinde parti genel merkezimizin olurları ile 1. Sıra adayı olarak gösterildim. Çıktığımız bu kutlu yolda dualarınızda yer almak bizim en ihtiyacımız olan şeydir. Memleketimize hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz eder esenlikler dilerim”.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak