Yeniden Refah Partisi'nden Hanak’a çıkarma

​​​​​​​Yeniden Refah Partisi Ardahan İl ve İlçe Teşkilatları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

SİYASET 29.09.2021 12:59:00 0
Yeniden Refah Partisi

ŞENOL KİRMAN

Yeniden Refah Partisi, “Halk ile Kucaklaşma” programları kapsamında Hanak ilçesine çıkarma yaptı.

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban ve beraberindeki heyet “Halk ile Kucaklaşma” programı kapsamında Hanak’ta esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde esnaflara bereketin simgesi olan başak hediye edildi.

Yeniden refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatları ile " Halk ile Kucaklaşma " programları kapsamında Hanak ilçesinde İl Başkanı Caner Çoban, Bölge Başkanı Ahmet Ziya Akıntürk, Artvin İl Başkanı Talip Sücü, Merkez İlçe Başkanı İhsan Polat, Hanak İlçe Başkanı Metin Turan, Çıldır İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Göle İlçe Başkanı Murat Öngel’in katılımları ile esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, “Tabiri caiz ise bir dokunup bin ah işittiğimiz ilçemiz bizim için Hanak Ardahan’dır. Ardahan küçük bir Türkiye portresidir deyip halkımızın ne kadar ekonomik sıkıntılarda olduğunu mevcut sistemine güvenlerinin kalmadığını görmüş olduk. Temiz toplum, adil düzen önce maneviyat diyerek girmiş olduğumuz siyasette bizlere ne kadar da gerek olduğunun farkına varıp daha çok çalışmamız gerektiğini bu vesile ilçede anlamış olduk. Her açtığımız kapıda rahmetle anılan kırk yıllık temiz bir geçmiş temiz siyasetle yolumuzu açmış merhum lider Erbakan’a ne kadarda özlem duyuluyor. Biz bu özlemi dindirmek adına Milli Görüş çizgisinde halkımızın sesi olmaya ve özlenen 94 ruhu ile çalışmaya devam edeceğiz. Hanak ilçe ziyaretimizde esnafımıza ve halka bolluğun ve berekettin simgesi olan başak hediye ettik ve bolluğa bereketi tekrardan ülkemize getireceğimize söz verdik. Buradan öncelikle bizi güler yüzleri ile karşılayan her gittiğimiz kapıda çay ve yemek davetinde bulunan cömert ve şerefli Hanak esnaflarına ve halkına teşekkürü bir borç biliyor yine bu programda bize eşlik eden Hanak’ta güçlü bir kadro ile ses getiren Hanak ilçe Başkanımız Metin Turan ve teşkilatı olmak üzere  Merkez ilçe başkanı İhsan Polat’a Göle ilçe Başkanımız Murat Öngel’e ve Çıldır ilçe Başkanımız Ufuk Yıldız’a  ve kıymetli  teşkilatlarına çok teşekkür ederim. Sizlerle daha güçlü bir Türkiye için çalışmak bize şereftir” diye konuştu.


1

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

2

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

3

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

4

CHP Ardahan heyeti Hanak'ta vatandaşlarla buluştu

5

Seçim yasakları neler?