Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Yeniden Refah Partisi Göle ilçe teşkilatına katılımlar her geçen gün sürüyor.

SİYASET 15.01.2024 15:54:00 0
Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Yeniden Refah Partisi Göle ilçe teşkilatına katılımlar her geçen gün sürüyor. Göle’de önceki dönem belediye başkanı Akın İsmailoğlu’nun aday olduğu Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor. 

Ardahan’da kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile sağlam adımlar atan Yeniden Refah Partisi, Göle’de yüksek oy oranı ile Demokrat Parti’den Belediye encümeni seçilen Köksal Yıldırım’ı yakın çevresinden 30’a yakın kişiyle birlikte saflarına kattı. 

Köksal Yıldırım’a ve partiye katılım gösterenlere rozetleri Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban tarafından takıldı.

Köksal Yıldırım, Yeniden Refah Partisine katılmaktan onur duyduğunu ve bundan sonraki siyasi hayatını Refah Partisinde sürdürmeye karar verdiğini ifade ederek, seçimlerde başta Göle olmak üzere Refah Partisinin çok sürpriz belediyeler alacağını söyledi. 

İl Başkanı Caner Çoban, İlçe başkanı Murat Öngel ve Belediye Başkan Adayı Akın İsmailoğlu da, bu katılımdan memnuniyet duyduklarını, Köksal Yıldırım’ın katılımıyla önümüzde ki seçimlere daha da güçlü gireceklerini ifade ettiler.

İl Başkanı Caner Çoban ilçe binasında yapılan törende yaptığı konuşmada, “Kurulduğumuz günden bu yana halkımızın büyük bir ilgi gösterdiği partimiz her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyor. Partimize katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu büyümede büyük pay sahibi olan ilçe yönetimimizin değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum. Artık diyoruz ki zaman geldi, artık meşaleyi yaktık. Refahlı belediyeler ile halkımızı tanıştıracağız. Bizlerle yol alan tüm dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Onlar sayesinde yeni bir dünya yeniden güçlü bir Türkiye’nin adımlarını Yeniden Refah Partisi ile olacağına inancımız sonsuz, yerelden iktidara yürüyeceğiz” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak