Yeniden Refah Partisi, Ekim Ayı İl Divanını Göle’de gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Ardahan il Başkanlığı Ekim ayı il divanını bu ay Göle ilçesinde gerçekleştirdi.

GÜNCEL 10.10.2022 12:08:00 0
Yeniden Refah Partisi, Ekim Ayı İl Divanını Göle’de gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Ardahan il Başkanlığı Ekim ayı il divanını bu ay Göle ilçesinde gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Ardahan il Sorumlusu Yunus Yağcı ve il Başkanı Caner Çoban’ın divan başkanlığını yaptığı "6 Kasım Büyük Kongre hazırlığı ve Bölge Sorunlarına Hazırlık "konulu divan Göle ilçe Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kongre öncesi il Sorumlusu Yunus Yağcı, il başkanı Caner Çoban Göle ilçe başkanı Murat Öngel ve birçok partili divan öncesi esnaf ziyareti yaparak, esnafın sorunlarını dinlediler ve Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın selamlarını ilettiler. Esnaf gezisinde bölge esnafın Yeniden Refah Partisini çok sıcak karşıladığı gözlerden kaçmadı.

Divan sonrası açıklamada bulunan il başkanı Caner Çoban, “6 Kasımda 2. Olağan büyük kongremize 3 otobüs ile katılacağız. 1. Olağan Kongremizi 45 bin kişi ile yaptık, 2. Olağan Kongre için hedefimiz 100 bin kişi ile Türkiye’nin En büyük kongresini yapmak. Kongrede İl başkanı olarak şahsım, il Teşkilat Başkanımız Volkan Bozkurt ve Göle ilçe Başkanımız Murat Öngel ile birlikte oy kullanacağız. Ayrıca Göle esnafının şuan Türkiye’ deki bütün esnaf gibi ağır vergi ve Elektrik Doğalgaz işçilik gibi yüksek giderlerle karşı karşıya. Bu esnafı tabiri caizse artık nefes bile alamaz hale getirmektedir. Biran önce hükümetin yanlış ekonomik politikalardan vazgeçmesi, üretim, istihdam ve Milli ekonomiye dönmesi ülke açısından hayati önem taşımaktadır” dedi.

Diğer partililerin ve Göleli esnafların katıldığı divanda katılım yapan herkese söz hakkı verilerek görüşleri dinlendi. Bölge sorunları ve bu sorunlara karşı alınacak tedbirlerinde ele alındığı Ekim ayı il divanı çeşitli ikramlar yapılarak sona erdi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak