YENİDEN REFAH ARDAHAN İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla düzenlendi.

SİYASET 7.02.2022 17:29:00 0
YENİDEN REFAH ARDAHAN İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Divan Toplantısı geniş bir katılımla düzenlendi.

Parti binasında gerçekleştirilen İl Divan Toplantısına Yeniden Refah Partisi genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mustafa Barutçu, Süleyman Pulat, MKYK üyesi Sadık Çat, İl sorumlusu Mehmet Berk, İl Başkanı Caner Çoban, il ve ilçe teşkilatları ile Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Katılımın yoğun olduğu İl divanında çok sayıda partili katıldı. Toplantı salonuna sığamayan partililer dışarıda fotoğraf çektirmek zorunda kaldılar. Partililer fotoğraf çekimi sonrası Mücahit Erbakan sloganları ile Ardahan’a ses getirdiler.

İl Başkanı Caner Çoban yaptığı açıklamada, “Genel Başkan yardımcımız Naim Öztürk  Beyin ve Teşilat başkan yardımcıları Mustafa Barutcu, Süleyman Pulat, ayrıca MKYK üyemiz Sadık Çat, İl Sorumlumuz Mehmet Berk’in katılımları ile il divanımızı icra ettik. Rabbim hayırlı eylesin, hayırlı kararlar, hayırlı sonuçlar nasip etsin. Yoğun katılımlarından dolayı il ilçe Gençlik Kolları başkanlarımız ve kıymetli Teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilir, ikinci 40 yılın mimari Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Milli Görüş çizgisinde iktidara yürüyoruz. Rabbim Muvaffakiyetler versin” dedi.


1

İKİNCİ FARUK DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI

2

Çıldır'da seçimi kazanan AK Partililer mazbatalarını aldı

3

KURA NEHRİ TAŞTI, OVA GÖLE DÖNDÜ

4

POSOFLULAR HAYIRDA YARIŞTI

5

Milletvekili Koç basınla buluştu