YENİDEN REFAH PARTİSİ ESNAFI DİNLİYOR

Yarın genel ve yerel seçim olacakmış gibi çalışan Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, saha çalışmasına çıkarak esnafları ziyaret ediyor ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

SİYASET 22.01.2021 12:39:10 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ ESNAFI DİNLİYOR

Yarın genel ve yerel seçim olacakmış gibi çalışan Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, saha çalışmasına çıkarak esnafları ziyaret ediyor ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın oğlu Fatih Erbakan Liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi´nin Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, teşkilat Başkan Volkan Bozkurt, Merkez İlçe Başkanı İhsan Polat ve ARGE Birim Başkanı Murat Özer´le birlikte Ardahan Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti, Başkan Selahattin Yılmaz´la esnafın durumu konuştu.

Ardahan´ın her geçen gün geriye gittiğini açıklayan Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban, ?Sorunlarımız görmezden geliniyor ve Ardahan´ı görmüyorlar? dedi.

İLİMİZDE 248 BİN KİŞİ GÖÇ ETMİŞ

Ardahan´da göç furyasının devam ettiğini belirten Başkan Çoban: ?İlimizde 248 bin kişi göç etmiş. Bir önceki Yıl 97 bin olan nüfus sayımız bugün 94 bine kadar gerilemiştir. Selahattin Yılmaz Başkanımızın da dediği gibi çalışmalarımızda 248 bin kişiyi tekrar kazanmak adına olmalı kaybettiğimiz nüfusu yeniden getiremediğimiz bir ilde yapılan her çalışma boşa gitmiş demektir. Şuan sanayi sitesini büyütmek daha kaliteli hizmet ve göçün durdurulması adına 130 yeni işyeri parseli hazırlığı ile göçe bir nebzede olsa dur demek adına kooperatif olarak bir çalışma yapmaktalar. Ayrıca Eskisi gibi insanların çocuklarını sanatkar olarak yetiştirmeye yönlendirmedikleri için ara iş gücü konusunda problemler yaşandığını gelecekte usta bulmada ülkenin sorunlar yaşayacağını dile getirdi. Selahattin Yılmaz başkanımız pandemi döneminde cumartesi ve pazar yani sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde her iş kolundan bir esnafın nöbetçi olması konusunda başvuruda bulunduklarını da aktardı. Keza üretimin ilk adımı olan sanayi esnafına destek verilerek daha modern ve kaliteli hizmet vermesi için devletin ön ayak olmasını ve Ardahanlıların Ardahan´da faaliyet gösteren yerel esnafla alış veriş yaparak ayakta kalmalarını sağlayarak daha güçlü bir Ardahan olarak ülkemizde hak ettiğimiz seviyeye getirmeliyiz diye birçok konuda istişarelerde bulunduk. Başkanımızın bizleri samimi ve güler yüzle karşılamasından dolayı kendisine teşekkürü bir borç bilirim bütün sanayi esnafına bu vesile ile hayırlı bol bereketli işler ve kazançlar dilerim? şeklinde konuştu.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı