Yeni teknik direktör Bayram Yıldız, taraftarın sevgisini kazandı

​​​​​​​Tayfun Uzunkaya yönetimindeki Serhat Ardahan Spor, takımına yaptığı birçok transferle çıktığı maçlarda bir türlü istediği sonuçları elde edemedi.

SPOR 25.11.2022 12:17:00 0
Yeni teknik direktör Bayram Yıldız, taraftarın sevgisini kazandı

Tayfun Uzunkaya yönetimindeki Serhat Ardahan Spor, takımına yaptığı birçok transferle çıktığı maçlarda bir türlü istediği sonuçları elde edemedi.

Beş hafta, Bal liginde çıktığı maçlarda taraftarların gönlünde taht kuramayan Uzunkaya, taraftarında tepkileri ile karşı karşıya kaldı. Ve Serhat Ardahan sporla yollarını ayırdı.

Teknik direktör Tayfun Uzunkaya’nın yardımcılığını yapan Bayram Yıldız, (C) Belgesini alarak takımın başına geçtiği Serhat Ardahan sporla çıktığı 3 maçta 5 puan almayı bilen Yıldız, takımını galibiyete kavuşturdu. Eylül ayının 1’i itibari ile Serhat Ardahan spor ile Anlaşma sağlayan yeni teknik direktör, Bayram Yıldız, ilk maçında ilk galibiyetle Ardahanlı taraftarları buluşturarak 3 puan alan ve son 2 maçında da berabere kalarak toplam 3 maçta 5 puan toplamayı başardı.

2022-2023 bölgesel amatörlüğe serhat Ardahan Spor Tayfun Uzunkaya, hoca ile başlatıp çıktığı 5 maçta 1 galibiyet bile alamazken sadece 2 puan almayı bildi. Tayfun hoca yönetimindeki Serhat Ardahan spor, son sıradaki Iğdır spor ile oynadığı maçta ağır yenilgi alması sonucunda Tayfun hocayla yolları ayıran Serhat Ardahan spor, Tayfun hocanın yardımcılığını yapan Bayram Yıldız’ı teknik direktörlüğe getirdi. Yeni teknik direktör, Bayram Yıldız, Çıktığı üç maçta beş puan toplayarak, taraftarın sevgisini kazanmayı bildi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı