Yeni Bina Kaliteli Hizmet...

Ardahan PTT Başmüdürlüğü yeni binasında halka; kaliteli, güvenli ve daha hızlı hizmet vermeye başlarken, halkın güvenini bir kez daha kazandı.

4.07.2019 10:22:06 0
Yeni Bina Kaliteli Hizmet...

Ardahan PTT Başmüdürlüğü yeni binasında halka; kaliteli, güvenli ve daha hızlı hizmet vermeye başlarken, halkın güvenini bir kez daha kazandı.

Az personelle kaliteli hizmet verme yarışında olup, personel eksikliği nedeniyle Ardahan halkından da teveccüh beklediğini ifade eden Ardahan PTT Başmüdürü Yavuz, ?Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor? dedi.

Gazeteci Barış Bilgin´le makamında koyu ve güzel sohbet gerçekleştiren Ardahan PTT Başmüdürü Cafer Yavuz; ?Yaklaşık bir yıla yakın yeni hizmet binasında Ardahan halkına yeni binamızda daha kaliteli hizmet vermenin onuru yaşıyoruz? dedi.

Başmüdür Cafer Yavuz, ? Hizmet alanlarında yetkin personel ile etkin hizmet sunmak. Posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında; Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmaktır? dedi.

 Ardahan PTT Başmüdürü Cafer Yavuz, PTT´nin müşterilerine sunduğu Standart  hizmetleri ise  şöyle sıraladı; Posta Hizmetleri; Tebligat, Telgraf, Kayıtlı Elektronik Posta, Diğer posta İşlemleri, Bankacılık Hizmetleri; Hesap İşlemleri, Vadeli mevduat toplama, MTV tahsilatı, Havale İşlemleri, PTT Kart, PTT Matik, Tahsilat İşlemleri, Ödeme İşlemleri, HGS, GSM, Doğalgaz, Su, Vergi ve Ceza , SGK, Elektrik Başta olmak üzere tüm tahsilat işlemleri, PTT Cell,  İnternet Şubesi , E PTT AVM,  Yurt içi yurt dışı posta hizmetleri, Yurt İçi , Yurt Dışı Kargo Hizmetleri, Zorunlu Trafik Sigortası, Kasko Sigortası, Konut Sigortası, DASK, Bireysel Emeklilik, Hayat Sigortası, Eşya Sigortası, Cüzdan Sigortası, Nazar Sigortası,  Kanser Sigortası, Huzur Sigortası imkanları ile diğer tüm ticari işlemlerde hizmet sunduklarını belirtti.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı