YELECLİ KÖYÜ DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

​​​​​​​Ankara Ardahan İli Göle İlçesi Yelecli Köyü Dernek Başkanı Engin Sancar, Ardahan il ve ilçeleri tanıtım günlerinde gösterilen birlik ve beraberlikten dolayı teşekkür etti.

GÜNCEL 13.12.2021 14:06:00 0
YELECLİ KÖYÜ DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

Başkan Sancar mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Değerli hemşerilerimiz bizler STK yöneticileri ve yönetim kurulları olarak bazı görevler üstlenmekteyiz. Tüzüğümüzün gereği yetki çerçeveleri içerisinde belirlenen görev  ve eylemleri yerine getirmek  bizlerin asli görevidir.

Aralık ayının ilk haftasında 02-05 Aralık 2021 tarihileri arasında Ankara Altınpark ANFA’da gerçekleştirdiğimiz Ardahan İli ve İlçeleri tanıtım günlerini tarihinde ilk defa gerçekleştirmesine rağmen gördüğümüz yoğun katılım ve ilgi ile yapılan onca emeklerin boşa gitmediğini göstermektedir. Türkiye'nin birçok noktasında katılım sağlayarak tanıtım bir karnaval haline geliyor ise. Esnafın standı doluyor ise burada en büyük teşekkürü en büyük takdiri hak eden hemşerilerimizdir.  Olağan üstü desteklerinden dolayı tüm hemşerilerimize ve katılımcılara teşekkür şükranlarımı sunuyorum. Haftalarca bu programın kaliteli ve iyi geçmesi için mücadele eden her türlü katkıyı sağlayarak başarının mimarlarından olan federasyonun bileşimleri dernek başkanları onları anmadan geçmek istemiyorum. Göle dernek başkanı Hüseyin Kızılateş ve yönetim kurulu,  başkanlarımız Onur Bayraktar, Adem Parlak, Kurbani Beşteker, Şemsettin Korkmaz, Yüksel Çelik,  Enver Erdaş, Sinan Kaya, Atakan Çarıkçı, Cengiz Karahan, Naim Açıkyıldız, Saffet Çelik, Volkan Bingöl, Yener Oğuzhan, İsa Garipoğlu ve yönetim kurulları,  Erkan Daşdemir, Derviş Güneş, Özgül Dosti,  Binnaz Atalay emeklerinize sağlık hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Ankara Ardahan dernekler Federasyon genel bakanımız Ergüder Şimdi’ye emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Bizleri katılımları ile onurlandıran AK Parti Ardahan Milletvekilimiz Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ardahan eski Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan Üniversitesi, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Büyükşehir Belediyesi encümen üyesi Sercan Çığgın ve Sait Atalay, katılımlarından ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Tanıtımda en çok emeği gecen Federasyon genel genel sekreter Dr. Ertan Yıldırım, Kadın Kolları başkanı Betül Tavus Güngör genel sekreter Tülay Yılmaz ve ekibine, gençlik kolları başkanı Gürsoy Canpolat ve ekibine Mine Kuş ve katılım sağlayan sanatçı dostlarımıza,  isimlerini zikir edemediğim tüm dostlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunarım”.

Ardahan İli Göle İlçesi Yelecli Köyü Dernek Yönetimi adına

Engin Sancar


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür