Yazlık kıyafetlerin yerini kışlık kıyafetler aldı

Havalar soğudu vatandaşlar, kıyafetleri yenilemeye başladı

GÜNCEL 26.09.2021 11:52:00 0
Yazlık kıyafetlerin yerini kışlık kıyafetler aldı

Bedrettin Şuay

Ardahan’da Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlarda kıyafetleri yenilemeye başladı. Yazlık penyeler, tişörtler sandıklara, baza altlarına ve hurçlara konulurken, yerlerini ise kışlık kıyafetler aldı. Kışlık kıyafet ihtiyacı olanlar da mağazalarda araştırma yaptı. Havaların iyice soğumaya başlaması ile birlikte kışlık kıyafetlere Ardahan’da vatandaşların ilgisi yoğun olmaya başladı. Mağaza ve konfeksiyon tezgâhlarının birçoğunu mont, kazak, hırka, pantolon gibi kışlık elbiseler süsledi. Bazı vatandaşlarda mağazalara giderek kışlık kıyafet alışverişine çıktı.

Kış sezonu için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Konfeksiyon esnafı, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kışlık kıyafetleri satışa sunduklarını, ürün çeşitliliğini fazla tutarak Ardahan’da vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Kadın, erkek ve çocuklara yönelik satışlar yaptıklarını belirten esnaflar, “Her bütçeye göre kışlık kıyafetlerimiz bulunuyor. Müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Öte yandan kış mevsiminin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan mont ve kaban çeşitleri de tezgâhlarda yerini alırken, 250 ila 500 TL arasında satışa sunuluyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte mont ve kaban satışlarına başladıklarını ifade eden konfeksiyon Esnafı, Kışlık giysilerin fiyatları geçen yıla oranla yüzde yirmi artış olduğunu belirterek, her vatandaşın alım gücü yok geçen yıl 150 ila 200 TL’ye satılan mont bu yıl kalitesine göre 250 ile 500 TL’ye satılıyor. dedi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak