YAVUZ EGER, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Birçok STK’da başkanlık yapan iş insanı Yavuz Eger, Ankara 1. Bölgeden AK Parti 28. dönem milletvekilliği aday adayı oldu.

GÜNCEL 31.03.2023 13:21:00 0
YAVUZ EGER, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Birçok STK’da başkanlık yapan iş insanı Yavuz Eger, Ankara 1. Bölgeden AK Parti 28. dönem milletvekilliği aday adayı oldu.

Ankara KAI Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı, Serhatlılar Birliği Genel Başkanı, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Başkent Ankara Meclisi Kurucu Üyesi, Emekli Bankacı ve İş İnsanı Yavuz Eger, AK Parti’den Ankara 1. Bölgeden 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Gazetemize açıklamada bulunan Yavuz Eger; “1959 Kars Arpaçay Akyaka doğumluyum. 50 yıldır Ankara’da ikamet ediyorum. 4 dönem AK Parti’den aday adayı oldum. Allah nasip ederse bu dönem aday olacağımı düşünüyorum. Çünkü hemşehrilerimizi temsilen en güçlü aday adaylarından biriyim. Aday olduğum takdirde bütün hemşehrilerimin adresi olacağım. Siyasi olarak AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davasına sevdam senelerdir sürüyor. Müslüman bir liderin tüm dünyanın önünde yapmış olduğu çıkışlar benim tüm bakış açımı değiştirdi. Bizimde özlemlerimiz var, vakit gelmiştir zaman tamamdır. Takdir Sayın Cumhurbaşkanımızındır. Bundan sonra da terimin son damlasına kadar liderimizin gösterdiği istikamette mücadelemize devam edeceğiz. Vakit yakındır, Zamanı gelmiştir. Çünkü, Ankaralı hemşehrilerim ve Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşehrilerimiz adına AK Partide büyük güçleri bir araya getirecek ve herkes tarafından sevilen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza Başkanlık yapanlardan birisiyim. 9 ilçemize tek tek yaptığım tüm ziyaretlerimde, duyduğum en önemli söz, sizin gibi, yetkin, etkin ve erişkin olan, mevki makam uğruna, menfaat çıkarları için bizleri ve partimizi hiç bir zaman satmayacak vekiller istiyoruz. Çünkü, yakinen tanıdığımız Yavuz Eger bugüne kadar dört kez üst üste Aday Adayı olduğu halde, ne davasını, ne liderimizi, nede bizleri asla satmamıştır. İşte vekil olacak ve bizleri unutmayacak adamın adıdır Yavuz Eger. Teşkilat mensuplarımızın ve Başkanlarımızın övgü dolu sözleri bahtiyarlığım olmuştur. İnanıyorum ve biliyorum ki adaylığım kesinleştiği takdirde, çok sayıda siyasi görüşe sahip olan hemşehrilerimiz etrafımda bütünleşmek suretiyle Reisimizin gücüne güç katacak ve Ankara'da büyük bir zaferin gerçekleşmesine katkı sunacaklardır. Bütün hemşehrilerime kucak dolusu selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti