Yaşlıların ihtiyaçları bir telefonla karşılanıyor!

İçişleri Bakanlığı koronavirüsle mücadele için evlerinde kalmaları istenen yaşlılara Ardahan Valiliği aracılığıyla kurduğu vefa sosyal destek gruplarıyla sahip çıktı.

24.03.2020 15:21:05 0
Yaşlıların ihtiyaçları bir telefonla karşılanıyor!

ŞENOL KİRMAN

İçişleri Bakanlığı koronavirüsle mücadele için evlerinde kalmaları istenen yaşlılara Ardahan Valiliği aracılığıyla kurduğu vefa sosyal destek gruplarıyla sahip çıktı. Ardahan´da 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçları artık bir telefonla karşılanıyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu, 112, 155 ve 156 numaralarına gelen çağrıları değerlendiriyor.

Ardahan´ın Haciali köyünde oturan Turan Kaya, Vefa Sosyal Destek Grubu iletişim merkezlerini arayarak ilacının bittiğini ve evde gıda maddesinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Kayan´ın ilaçlarını önce Ardahan Devlet Hastanesinde doktora reçete ettirerek eczaneden temin etti, ardından marketten de gıda malzemesi aldı. Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, aldıkları bu malzemeleri Turan Kaya´nın evine kadar giderek kapıdan teslim etti.

Vefa Sosyal Destek Grubu, bugüne kadar 112,155 ve 156 numaralarına gelen 300´ün üzerinde çağrıyı değerlendirerek vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladılar.


1

Nehir taştı, 2 vatandaş sular altında kalan ovada mahsur kaldı

2

Vekillerin girişimleriyle Göle altın madeni projesine ÇED onayı verilmedi

3

Ardahan'da Müfredat tanıtımı toplantısı yapıldı

4

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

5

Bağdeşen Spor şampiyon oldu