Yaşanan kazalardan sonra "hız kesici rampa" yapıldı

Yaşanan kazalardan sonra "hız kesici rampa" yapıldı

GÜNCEL 14.09.2021 15:01:30 0
Yaşanan kazalardan sonra

Bedrettin Şuay

Ardahan´ın en işlek caddelerinden biri olan Koca Mustafa Paşa Caddesinde yaşanan birçok kazanın ardından nihayet Ardahan Belediyesi tarafından hız kesici rampa yapıldı. Genelde maddi hasarlı kazaların yaşandığı Karagöl Mahallesi Koca Mustafa Paşa Caddesi ile Gençlik Caddesinin birleştiği kavşakta Ardahan Belediyesi hız kesici rampa yaptı.

Yola hız kesici rampa yapıldı

Koca Mustafa Paşa Caddesi ile Gençlik Caddesinin birleştiği ve sık sık kazaların yaşandığı kavşağa Ardahan Belediyesi tarafından yapılan hız kesici rampa hem araç sürücülerini hem de vatandaşları rahatlattı. Konu hakkında açıklama yapan mahalle sakinleri, bu yolda benzer kazaların sık, sık yaşandığını dile getirerek, yetkililerin bu yola hız kesici rampa yapma çalışmalarını zamanında yapsaydı, bu kazalar hiç yaşanmayacaktı dedi.

Mahalle sakinleri bu yolu okula giden çocuklarımızda sürekli kullanıyor. Ardahan Belediyesi tarafından yapılan hız kesici rampalar hem bizleri hem de araç sürücülerini sevindirdi. İnşallah bundan sonra bu tür kazaların yaşanmasını mahalle halkı olarak istemiyoruz dediler.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler