Yasak kalktı, halı sahalarda yoğunluk başladı

Ardahan´da yeni normalleşmeyle birlikte halı sahalarda randevu yoğunluğu yaşanmaya başladı.

GÜNCEL 2.06.2021 17:42:47 0
Yasak kalktı, halı sahalarda yoğunluk başladı

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da yeni normalleşmeyle birlikte halı sahalarda randevu yoğunluğu yaşanmaya başladı.

Covid-19 nedeniyle uzun süredir kapalı olan halı sahalar açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıklamasının ardından uzun süredir sahalardan uzak kalan Ardahanlı futbolseverler halı sahalara akın etti.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye´yi de etkisi altına alan Korona virüs salgını dolayısıyla birçok mekan gibi halı sahalarda uzun süredir kapalıydı. 1 Haziran itibari ile kademeli normalleşe kapsamında halı sahalar yeniden faaliyetlerine başladı. Sahalar dezenfekte edip futbolseverleri ağırlamaya başladı. Ardahan´da da futbol hasretini gidermek isteyen vatandaşlar, halı sahalarda yer bulabilmek için yoğun mesai harcadı.

Halı saha işletmecileri mutlu

Halı saha işletmecisi Dicle Yılmaz, kısıtlamaların sona ermesiyle vatandaşların telefonla arayarak randevu almaya başladığını belirterek, ?Uzun süredir iş yerlerimiz kapalı. Bir hayli mağdur olduk. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gördük. İnşallah bundan sonra sürekli açık kalır ve işlerimize devam ederiz. Daha 1 ve 2 gün oldu. Şu anda yavaş yavaş müşterilerimiz aramaya başladı. Rabbimin izniyle daha iyi olacak. Gençlerimiz halı sahayı çok özlemişler? dedi.

Uzun bir aradan sonra halı sahalarda boşluk bulup futbol oynayabilen futbolseverler ise yeniden futbola kavuştukları ise için oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı