Yanlızçam’da bir ilk

Ardahan’da kayak severler bir araya geldi

GÜNCEL 28.03.2022 08:16:00 0
Yanlızçam’da bir ilk

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan’da sürekli kayak aktivitesi yapan KAR KURTLARI kayak gurubu bölgedeki kayak severleri bir araya getirdi. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’ in katkılarıyla bir araya gelen kayak tutkunları, İş adamı M. Suat Işıklı’nın ekibiyle destekliği etkinlik yoğun ilgi gördü.

Organizasyona Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Gamer İl Müdürü Ersoy Ürker, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Badem, Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba ve tüm kayak severler katıldı.  Ücretsiz ve halka açık düzenlenen organizasyon için Ardahan Belediyesinin önünden ve Ardahan Üniversitesi kampüsünden ücretsiz servis kaldırıldı.

Kar Kurtları grup sözcüsü Mehmet Ünal, bölgedeki kayak tutkunu arkadaşlarını davet ederek çok güzel bir etkinlik düzenleyip, Sarıkamış, Kars, Trabzon, Erzurum ve Şavşat’tan kayak gruplarını Yalnızçam’da buluşturdu. Kar Kurtları grup sözcüsü Mehmet Ünal, bu organizasyon Ardahan’a ve Yalnızçamın tanıtımı için çok önemlidir, Her yıl düzenlemelidir, Ünal, biz öncülük edip ilkini düzenledik bizden sonra gelenlerinde devam ettirmesi çok faydalı olur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, elimizden geldiği kadar bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz dedi. Ardahan İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ben 52 yaşında Ardahan’da kayak yapmayı öğrendim ve mutlaka herkes öğrenmelidir. Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz dedi. Organizasyon kayak yarışına katılanlara madalyaları ve ödülleri verildikten sonra tamamlandı.

 

 


1

19 Mayıs coşkuyla kutlandı

2

Serhat Ardahanspor yeniden BAL'da

3

Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

4

Ardahan Valiliği'nden Öğrencilere Muğla Göcek'te tatil hediyesi

5

Kitap Kafe Ardahan’da gençlerin uğrak yeri haline geldi