Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu Bir İlke İmza Attı

Yalnızçam Fatih Sultan Mehmet Orta okulu, orta okul duzenlemeli dalda bölge üçüncüsu oldu

EĞİTİM 12.03.2018 22:07:30 0
Yalnızçam  Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu Bir İlke İmza Attı

         

          Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan halk oyunları grup yarışması ´da yapıldı. 11 Mart tarihinde yapılan yarışmaya Ardahan´ı temsil etmek üzere  Hüseyin Biçer koordinatörlüğünde katılan Yalnızçam  Fatih Sultan Mehmet Orta okulu bir ilke  imza attı.

        İskender  Spor Salonunda ki yarışmaya, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 13 İlden toplam 31 ekip katıldı.
           Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü , 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı  Halk oyunları grup yarışmalarının tertip edildiğini belirtti. Aydoğdu, "Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 13 ilden toplam 31 ekibin katıldığı yarışmaya Iğdır ev sahipliği yaparak en güzel şekilde ağırladı. Dereceye giren ekiplerin ödüllerini vererek uğurladık. Emek veren ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.

           Yarışmada orta okul duzenlemeli dalda bölge üçüncüsu olan Yalnızçam  Fatih Sultan Mehmet Orta okulu Ardahan´da bir ilke imza attı. Konu ile ilgili açıklama yapan ekip sorumlusu Hüseyin Biçer açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Okulumuz ve ilimiz adına gurulandıran bir başarı oldugunu dilegetiren Biçer, bundan sonraki yarışmalara daha sıkı çalışıp 1. lik hedeflediklerini bildirdi. Ekibinin fedakarlıkta bulunarak yarışmalara hazırlandığını ve haklı bir gurur yaşadıklarını söyleyen Biçer, ekibine güvendiğini ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Haber Ufuk IŞIK

         


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı