Yaklaşan Kış ayı, bot ve mont satışlarını arttırdı

Ardahan’da havaların soğumasıyla birlikte bot ve montlar rağbet görmeye başladı

GÜNCEL 11.10.2021 14:54:00 0
Yaklaşan Kış ayı, bot ve mont satışlarını arttırdı

Bedrettin şuay

Ardahan’da havaların soğumasıyla birlikte bot ve montlar rağbet görmeye başladı. Mağazalarda yoğunluk yaşanırken mağaza sahipleri de bu durumdan memnun olduklarını söylediler. Bütçelerine göre alışveriş yapan vatandaşlar daha çok bot ve montlara talep gösteriyor. Hava sıcaklıklarının düşmesi mağaza sahiplerinin yüzünü güldürmeye başladı.

İşlerin yakın zamana kadar durgun olduğunu ifade eden mağaza işletmecileri, “Mont satışları yakın zamana kadar çok iyi değildi. Fakat havaların soğumasından dolayı mont satışlarımızda bir artış oldu.  Satışlarımızda yüzde 50 bir artış var. Kış ayının yaklaşması, nedeniyle Mont fiyatlarımız 250 ila 500 TL arasında değişiyor dedi.

Havaların serinlemesi nedeniyle satışlarında artış olduğunu vurgulayan mağaza sahipleri  “ Havaların daha da soğuması ve karında yağması ile birlikte hem işlerin hem de mont fiyatlarının daha da artacağını düşünüyorum. İfadelerini kullandı.

“Erkek ve bayan modellerde postallar daha çok rağbet görüyor”

Bu ay özellikle postal botlara talep olduğunu vurgulayan mağaza sahipleri Ardahan’da havaların soğuması ile birlikte bot satışlarında da yüzde 40-50 bir artış var. Fiyatların da artması illa ki vatandaşların bütçelerini zorluyor. Erkek ve bayan modellerde postal modeller daha çok rağbet görüyor. Bot fiyatları hakiki deri olarak 250 ila 380 TL'ye kadar gidiyor. Her vatandaşın bütçesine göre hakiki deri bot satıyoruz. Vatandaş iyi bir bot almak istiyorsa ve ayak sağlığına önem göstermek istiyorsa öncelikle hakiki deri bot alması gerekiyor” dedi.

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı