Veteriner Hekim Akın Saraçoğlu, Vali Çiçek'e kendi yazdığı kitabı hediye etti

Veteriner Hekim Akın Saraçoğlu, Vali Hayrettin Çiçek'i ziyaret ederek, kendi kaleme aldığı "İneklerde Fertilite Üzerine Önemli Bir Problem: Repeat Breeder Sendromu" adlı kitabını takdim etti.

GÜNCEL 22.04.2024 15:14:00 0
Veteriner Hekim Akın Saraçoğlu, Vali Çiçek

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Veteriner Hekimler Odası İl Temsilcisi Akın Saraçoğlu'nun ziyareti sırasında, Vali Çiçek'e veterinerlik alanında önemli bir soruna ışık tutan bu kitabı armağan etmesi dikkat çekti. Kitap, ineklerde sıkça görülen ve üreme verimliliğini olumsuz etkileyen "Repeat Breeder Sendromu" üzerine detaylı bir inceleme sunuyor.

Ziyarette Saraçoğlu, "Bu kitabı hazırlarken amacım, ineklerde sıkça rastlanan fertilitenin azalmasına sebep olan Repeat Breeder Sendromu'nun daha iyi anlaşılmasına katkı sağlamaktı. Bu konuda farkındalık oluşturabilmek adına Vali Bey'e bu kitabı takdim etmek istedim. Umarım, bu çalışma ilimize ve veterinerlik camiasına faydalı olur." dedi.

Vali Hayrettin Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Veteriner hekimlik alanında yapılan bu tür çalışmaların önemli olduğunu belirti. Saraçoğlu'nun bu anlamlı ziyareti, Ardahan'da veterinerlik alanındaki bilimsel çalışmaların ve iş birliğinin önemine vurgu yapmış oldu.

 

 

 


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler