VEKİL İNCESU HEP SAHADA

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’ı karış karış gezmeye devam ediyor

SİYASET 14.03.2024 10:46:00 0
VEKİL İNCESU HEP SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan milletvekili Özgür Erdem İncesu,  31 Mart Yerel seçimlerinde partisinin belediye başkan adaylarına destek isteyerek,   seçim bölgesinde il,  ilçe ve köylerde vatandaşlarla buluşuyor. CHP’li vekil İncesu,  gittiği her yerde herkesle bir arada olması halkın takdiriyle karşılanıyor. 

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu seçim çalışmaları kapsamında Ardahan’ı karış karış gezmeye devam ediyor. Her gittiği yerde genciyle, yaşlısıyla yoğun ilgi ile karşılanan İncesu ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. 

Yoğun geçen TBMM gündeminin ardından soluğu memleketi Ardahan’da alan CHP Milletvekili İncesu Ardahan ve ilçelerinde 31 Mart yerel seçimleri için Belediye Başkanı Faruk Demir ile birlikte seçim çalışmalını bizzat sürdürüyor. Parti yönetimi ile birlikte Faruk Demir’i hiç yalnız bırakmayan İncesu “  Görev geldiğinden beri her gönüle dokunan,  sosyal belediyecilik anlayışı ile hiç kimseye ayrım yapmadan hizmet eden Başkan Demir’e, değerli Ardahan halkının 5 yıl daha yetki vereceklerine eminim ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi. 

ARDAHAN’IN SORUNLARINI ANKARA'YA TAŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan milletvekili Özgür Erdem İncesu, geldiği seçim bölgesinde tespit ettiği ve yakından ilgilendiği sorun ve sıkıntıları gerek ilgili bakanlıklardan cevaplanması istemiyle soru önergesi olarak, gerekse Meclis kürsüsünden dile getirmesi seçmenlerin de takdirini topluyor. Milletvekilliğinde 10 ayı dolduran İncesu’nun Ardahan’ı ilgilendiren konuları Ankara’ya taşıması,  vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanırken, Ardahanlı vatandaşlar ile birebir temas halinde bulunarak onların sorunlarını dinleyen İncesu, ilin sorunlarına çözüm bulmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ve TBMM gündemine taşımaya devam edeceğini söyledi.

İncesu, “Ardahanlı hemşerilerimden aldığım oyların sorumluluğu ile daha fazla çalışıyorum. Her fırsatta ilimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde bizzat sahada çalışarak,  hemşerilerimle birebir temasta bulunup sorunları kaynağında dinliyorum. İlimizin sorunlarını uzaktan uzağa değil, bizzat görerek, konuşarak çözüm bulmaya çalışıyorum. Bundan sonrada herkesin yanında olmaya ve sorunlarını gündeme getirmeye ve çözmeye devam edeceğim” dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak