Vekil İncesu, Halkın içinde

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, sizlere layık olmak için çalışıyorum

GÜNCEL 21.09.2023 13:12:00 0
Vekil İncesu, Halkın içinde

Haber: Bedrettin Şuay

Cumhuriyet Halk partisi Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, gece gündüz demeden, sizlere layık olmak için çalışıyorum. İncesu, halkın içinde; halkla birlikte memleketimiz Ardahan'ı hak ettiği konuma getirmek için mücadelemiz hız kesmeden devam edecek. Yaptığı esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Vekil İncesu, esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu, “Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Ardahanlı hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layık. Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Vekil İncesu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Vekilimizi işyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve önerilerimizi kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz dediler.

 

 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı