Vekil Atalay, yapılacak olan projeleri görüştü

Vekil Atalay, yapılacak olan projeleri görüştü

GÜNCEL 31.05.2021 13:21:34 0
Vekil Atalay, yapılacak olan projeleri görüştü

Bedrettin Şuay

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ankara´da TOKİ Yönetimi ile Ardahan´da yapılacak olan projeleri görüştüğünü ve bazı projelerin onaylandığını açıkladı. Atalay, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Tabiat ve Kültür varlıklarını koruma Kurulu´ndan beklenen onayın alındığını belirterek, Aziziye Kışlası´nda yapımı başlamış bulunan Ardahan Millet Bahçesi inşaatı bundan sonra daha da hızlanacaktır. Dedi.

Göle´de yapılacak Sosyal Konutlar için ihale günü alınacağını açıklayan Atalay, Ağustos gibi yapıma başlanacak ve 2022 sonu itibariyle tamamlanacaktır. Ayrıca Belediyemizle yapılacak görüşmeden sonra Küçük Sanayii Sitesi de ilave edilecektir. Dedi.

 Ardahan Merkez´de yapılacak Sosyal Konutların ise, arsa sorununun çözümünden hemen sonra başlanacağını belirten Vekil Atalay, Posof´taki TOKİ Konutlarında ise sona yaklaşıldığını ve çevre düzenlemesinden sonra mevsim sonu itibariyle hak sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekleyen Atalay, Güzel Memleketim Ardahan´a hayırlı olsun. Dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı