Vekil Atalay, ?Bir Selahattin gelir, Filistin özgürleşir?

Ardahan Milletvekili ve İSİPAB Başkanı Prof. Dr. Orhan Atalay, İslam Ülkeleri İşbirliği Teşkilatı Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, ?Bir Selahattin gelir, Filistin özgürleşir? dedi.

10.02.2020 11:14:28 0
Vekil Atalay, ?Bir Selahattin gelir, Filistin özgürleşir?

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Milletvekili ve İSİPAB Başkanı Prof. Dr. Orhan Atalay, İslam Ülkeleri İşbirliği Teşkilatı Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, ?Bir Selahattin gelir, Filistin özgürleşir? dedi.

Bu yıl 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği´nin 15. Genel Kurul Toplantısı Burkina Faso´nun Başkenti Vagadugu´da icra edildi. Ağırlıklı gündem ABD´nin Filistin´le ilgili aldığı o meş´um karardı.

TBMM´yi temsilen Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay yaptığı konuşmada özetle ´Filistin Sorunu´nun tüm İslam dünyası için ayırımsız, ittifak konusu olan bir konu olduğunu, bazı Arap ülkelerinin tutumlarını eleştirerek sorunun bir alış-verişe konu olabilecek bir mes´ele olamayacağını, hatta bu sorunun sadece Filistinlilerin veya Arapların değil, aslında tüm Müslümanların, dahası tüm insanlığın ortak sorunu olduğunu, bu sorunun aynı zamanda bir Kudüs Mes´elesi olduğunu, Kudüs´ün ise İslam Dünyası´nın kalbi ve tüm insanlığın ortak mirası olduğuna´ vurgu yaptık, Aradan asırlar da geçse bir Selahattin gelir ve Filistin özgürleşir.


1

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

2

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

3

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

4

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler

5

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU