"Vefa Sosyal Destek Grubu" binlerce kişinin hizmetine koştu

Ardahan´da Vefa Sosyal Destek Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların yardımına koşmaya devam ediyor

8.04.2020 12:15:51 0

 ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da Vefa Sosyal Destek Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların yardımına koşmaya devam ediyor.

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan´da bugüne kadar Vefa Sosyal Destek Grubu´nun 3 bin 500 kişinin yardımına koştuğunu bildirdi.

Vefa Sosyal Destek Grubu´nun ikametlerinden ayrılma kısıtlaması olan vatandaşları yalnız bırakmadığını ifade eden Masatlı, "Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Valiliğimize ulaşan her talep 2´şer kişilik olan ekiplerimizce gideriliyor. Bugüne kadar sağlık ihtiyacından tutun, vatandaşımızın gıda ve temizliğe kadar olan tüm ihtiyaçları giderildi. Şükür hiçbir vatandaşımız bu süreçte kendini yalnız hissetmedi. Devletin sıcak eli onlara uzandı. Bu sıcak el uzamaya devam edecektir. Onun için biz de buradayız" dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu