Vatandaşlar, sağlık konusunda bilgilendirildi

İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık hizmetleri alanı Öğretmeni Canan Karakoç,  vatandaşları sağlık konusunda bilgilendirdi

GÜNCEL 3.03.2022 14:45:00 0
Vatandaşlar, sağlık konusunda bilgilendirildi

Haber: Bedrettin Şuay

Meslek liseleri ailelerle buluşuyor. Okulumuz hayata dokunuyor. Projesi kapsamında Şehit uzman çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık hizmetleri alanı öğretmeni Canan Karakoç, Kapalı semt pazarı girişinde pazara gelen vatandaşların tansiyonlarını ölçerek halkı sağlık konusunda bilgilendirdi.

Karakoç yaptığı açıklamada Ardahan il genelinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin mesleki bilgileri doğrultusunda; COVID-19 salgını sürecinde salgının kontrol edilmesine destek olmak, sağlıklı ve dengeli beslenme, acil durumlara hazırlık ve ilk müdahale yöntemleri, bazı kanser hasarlıkları ve sigaranın zararları konularında da halkı bilinçlendirmek, sağlıklarını korumak ve sağlıklı bireylerin yetişmesinde katkıda bulunmak amacıyla ve Bakanlığımızın teşvikiyle yürütülen proje kapsamında bu hafta Semt pazarında farkındalık çalışmaları yürütüyoruz dedi.

Şehit uzman çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık hizmetleri alanı öğretmeni Canan Karakoç, Projenin bu ayağında katılımları ile bizlere destek veren Şube Müdürümüz Atanur Sarıçam'a, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu