VATANDAŞLAR VE İŞLETMELER UYARILDI!

Korona virüs vakalarının arttığı Ardahan´da sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yapıldı.

4.09.2020 14:07:11 0
VATANDAŞLAR VE İŞLETMELER UYARILDI!

ŞENOL KİRMAN

Korona virüs vakalarının arttığı Ardahan´da sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimi yapıldı.

Covid-19 salgınıyla mücadeleyle ilgili İçişleri Bakanlığı´nın hazırladığı genelge doğrultusunda Ardahan Vali Vekili Cem Gümrükçü ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Covid-19 denetimleri kapsamında cadde cadde gezerek vatandaşları ve işletmeleri uyardı.

Ardahan Valiliği koordinesinde İl Emniyet, İl Jandarma, İl Sağlık, Zabıta ve Tarım ve Orman İl Müdürlüklerinden oluşturulan ekip, Ardahan genelinde denetim yaptı. Denetim sırasında polis ve jandarma ekipleri maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı.

Denetimlere Vali Vekili Cem Gümrükçü, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İl Emniyet Müdürü Vekili, İl Jandarma Komutanı Vekili, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir ve oda başkanları da katıldı.

Vali Vekili Cem Gümrükçü yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın maske takıp takmadığına, iş yerlerinde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına yine sosyal mesafeye uyulup uyulmadığını kontrol ediyoruz. Amacımız tedbirlerin uyulmasını sağlamak. İnşallah bu tedbirlere hep birlikte uyarak vakaların önüne geçebileceğiz ve pandemiyle baş edebileceğiz? dedi.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu