Vatandaşlar hız kesici kasis istiyor

Ardahan Belediyesinin çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuşan Gençlik Sokak´ta sık sık yaşanan kazalar cadde esnafını ve vatandaşı isyan ettirdi.

ÇEVRE 19.08.2021 17:12:36 0
Vatandaşlar hız kesici kasis istiyor

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Belediyesinin çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuşan Gençlik Sokak´ta sık sık yaşanan kazalar cadde esnafını ve vatandaşı isyan ettirdi. Yeni asfalt kaplanan caddeyi kullanan birçok sürücünün hız limitlerini aşarak ilerlemesi kazalara yol açıyor. 

Ardahan´da vatandaşlar Karagöl Mahallesi Koca Mustafa Paşa Caddesi ile Gençlik Sokağın birleştiği yola hız kesici kasis yapılması çağrısında bulundu.

Son günlerde maddi hasarlı kazaların meydana gelmesinin ardından vatandaşlar her gün yayaların ve araçların tehlike yaşadığı yolla ilgili önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Mahalle sakinlerinden Murat Ulutaş, yolda hız kesici olmaması nedeniyle vızır vızır geçen araçların kazalara davetiye çıkardığını söyledi. 

Gençlik Sokağın çok işlek bir sokak olduğunu hatırlatan Ulutaş, ?Bu yoğunluktaki trafik araç kazalarının meydana gelmesine sebep oluyor. Yayalar ve vatandaşlar tehlike yaşıyor. Neredeyse her hafta bu yolda araç kazaları meydana geliyor. Yetkililer en kısa zamanda buna önlem almalı. Hız kesici kasislerin yapılmasını istiyoruz? dedi.

Mahalle sakinlerinden Öztürk Orak ise ´´Ardahan Belediyesinin vermiş olduğu sıcak asfalt hizmeti gayet güzel ancak bazı sürücüler bu yolu yarış pistine çevirmekte, bununla ilgili acilen bir önlem alınmalı yol boyunca belirli aralıklar ile hız kesici kasis yapılması gerekmektedir. Asfalt yeni olunca araçlar çok hızlı gidiyor. Yayaların yolun karşısına geçmesi zor olduğu gibi, sık sık trafik kazaları oluyor. Başka kazalar olmadan önce Belediyeden ricamız lütfen bu yola bir an önce önlem almaları.´´ ifadelerini kullandı.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler