Vatandaşlar aşıya yoğun ilgi gösteriyor

Vatandaşlar aşıya yoğun ilgi gösteriyor

GÜNCEL 28.06.2021 09:59:33 0
Vatandaşlar aşıya yoğun ilgi gösteriyor

Bedrettin Şuay

Ardahan´da 18 yaş ve üzeri gençler, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındaki aşılama uygulamasına yoğun ilgi gösteriyor. Kent genelinde aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürerken 18 yaş ve üzerindeki vatandaşlar da kendilerine aşı tanımlanmasıyla sağlık merkezlerine başvurmaya devam ediyor.

Aşının hızlandırılması amacıyla Ardahan Merkez 1 Nolu sağlık Ocağının yanına kurulan Kovit 19 aşı çadırda kuyruk oluşturan vatandaşlar, salgına karşı herkesin aşısını olması gerektiğini belirterek, Herkesin sağlık merkezlerine gidip aşısını yaptırsınlar çağrısında bulundular.

Günde yaklaşık 250 ila 300 kişi arasında aşının yapıldığı çadırda Aşılarını yaptıran vatandaşlar, memnun olduklarını ifade ederek, herkesin buraya gelip aşılarını yaptırmalarını istediler. Doktor ve hemşireler tarafından bizlere gerekli her türlü bilgilerin verildiğini belirten vatandaşlar buraya gelerek aşımızı yaptırıyoruz. Bu çadırın kurulması ile sıra beklemeden anında aşılarımızı oluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Umarız bir an önce pandemi sürecinden kurtulur sosyal mesafe ve maskelerin olmadığı güzel günlerimize döneriz? dediler.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı