Valimizin her zaman destekçisiyiz

Ardahan MHP ve Ülkü Ocakları´ndan Vali Masatlı´ya destek ziyareti

2.06.2020 22:25:05 0
Valimizin her zaman destekçisiyiz

ŞENOL KİRMAN 

MHP ve Ülkü Ocakları´ndan Vali Masatlı´ya destek ziyareti

Ardahan´a geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle  halkın sevilen siması haline gelen Vali Mustafa Masatlı´ya bir destekte Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ve Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığından geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hülya Davutoğulları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Yıldız ve beraberindekiler Vali Mustafa Masatlı´yı ziyaret etti.

Ziyarette MHP Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları ve Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız, Vali Mustafa Masatlı´ya Ardahan´a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, özellikle göçerlere karşı almış olduğu kararların destekçisi olduklarını belirttiler. 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ardahan Ülkü Ocak´ları Başkanı Serkan Yıldız, ?Geldiği günden beri şehrimizde ayak basılmadık yer bırakmayan Sayın valimiz Mustafa Masatlı´yı ziyaret ettik.İçinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı kasıp kavuran covid 19 Korona virüsünün sebeb olduğu bu zor dönemde gerek sahada gerek yönetimde hertürlü fedakarlığı yapan ve özveri ile çalışan valimiz ve tüm personeline teşekkür ederim. Ayrıca aldığı kararlar la şehrimizin coğrafi yapısının tahribatı,hayvancılığın zarar görmemesi için göçerlere karşı verdiği mücadeleyi takdir ediyorum.Meralarımızı adeta istila eden ve yayla olarak kullanan göçerlere dur diyerek,hayvancılık ve kaba yem ihtiyacının kendi içinde en doğru şekilde yapılması  konusunda yaptığı çalışmalarla her kesimin yıllardır çektiği bu sıkıntıyı durdurmuş,ve bu güzel ovaların tahribatını,bazı fırsatçıların rant kapısı olarak kullanmasını engellemiştir. Bu süreçte farklı şehirlerden tepkiler almış ama verdiği mücadeleden vazgeçmemiş ve hayvancılık verilerinin %80 artmasına,ve Ardahan halkının kendi topraklarını kendi ihtiyaçları İçin kullanmasına öncülük etmiştir. Bu süreçte bu konu ile ilgili sayın valimizin ve mesai arkadaşlarının her zaman destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum? dedi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak