VALİDEN KÖYLERE ÖZEL İLGİ

​​​​​​​Ardahan Valisi Hüseyin Öner, köy ve köylerde yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet almaları için çalışmalarda bulunuyor.

10.10.2021 10:33:00 0
VALİDEN KÖYLERE ÖZEL İLGİ

Köy ziyaretlerinde bulunan ve düzenli olarak köy muhtarları ile toplantılar düzenleyen Vali Hüseyin Öner, köylülerin sorunları ile yakından ilgileniyor.

Vali Hüseyin Öner, köy ziyaretleri kapsamında il merkezine bağlı; Aşağıkurtoğlu, Yukarıkurtoğlu ve Çağlayık köylerini ziyaret etti.

Beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte gittiği köylerde, muhtar ve vatandaşlarla buluşan Vali Öner, sorun ve taleplerini dinledi.

Köylerde, muhtarların ve vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu belirten Vali Öner, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve devlet imkanlarını yerinde kullanarak en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.

Köylerde; sıkıntıların, eksikliklerin, sorunların olabileceğini de aktaran Vali Öner, bu sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında, imkanlar çerçevesinde gerekli planlama ve çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Vali Öner, Yukarıkurtoğlu köyünde ki okuluda ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Hüseyin Öner’e; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şahin Demir, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Tarım ve Orman Müdürü Neşat Ulutaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, SYDV Müdürü Adem Demirci, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Turan Yıldız, Türk Telekom Müdürü Ufuk Güzel, ARAS Elektrik İl Koordinatörü Meryem Akpınar da eşlik etti.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu