Vali Öner'in eşi depremzedeleri ziyaret etti

​​​​​​​Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner, Göle ilçesinde 27 Eylül'de meydana gelen depremden etkilenen köyleri ziyaret etti.

GÜNCEL 3.11.2022 13:13:00 0
Vali Öner

Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner, Göle ilçesinde 27 Eylül'de meydana gelen depremden etkilenen köyleri ziyaret etti.

İlçede 5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bazı ev ve ahırların hasar gördüğü, bazı yapılarda çatlakların oluştuğu köylerde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Vali Hüseyin Öner’in eşi Zehra Mine Öner, 27 Eylül 2022 tarihinde Göle ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki depremden etkilenen köyleri ziyaret etti. Esenyayla ve Çullu köylerinde Valiliğimizce tahsis edilen konteynır evlere yerleştirilen depremzede ailelerle buluşan Zehra Mine Öner, sorun ve sıkıntılarını dinlediği ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremden etkilenen ve evleri ağır hasar gördüğü için konteynır evler tahsis edilen ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Öner, ailelerimizle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Zehra Mine Öner’e ziyaretinde Göle İlçe Kaymakamı Haluk Koç’un eşi Sema Koç ve diğer kamu görevlileri eşlik etti.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı