Vali Öner: “Ardahan’da çok güzel bir huzur var”

​​​​​​​Ardahan Valisi Hüseyin Öner, “Ardahan’da çok güzel bir huzur var. Bu huzurun tesisi noktasında tüm birimlerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

VALİLİK 5.10.2021 13:42:00 0
Vali Öner: “Ardahan’da çok güzel bir huzur var”

Vali Hüseyin Öner, köy ziyaretleri kapsamında il merkezine bağlı; Hacıali, Dağcı, Çalabaş ve Ağaçlı köylerini ziyaret etti.

Beraberindeki kurum müdürleriyle birlikte gittiği köylerde, köy evleri ve okullarda muhtar ve vatandaşlarla buluşan Vali Öner, muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi, ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Köylerde, muhtarların ve vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu belirten Vali Öner, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için gayret ettiklerini söyledi.

Köylerde, sıkıntıların, eksikliklerin, sorunların olabileceğini de aktaran Vali Öner, daha sonra şöyle konuştu: “Bu sorun ve eksiklikler çözülmeyecek işler değil. Biz devlet olarak elimizden geldiği ölçüde, imkânlarımızı yerinde kullanarak öncelik arz eden işlerimizi tamamlama gayretindeyiz. Bugün muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. İlgili müdürlerimiz notlarını aldı, yapılması elzem olan konularda hızlı hareket edeceğiz. Ardahan’da çok güzel bir huzur var. Bu huzurun tesisi noktasında tüm birimlerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Vali Öner, ziyaretleri kapsamında Dağcı Köyündeki ilkokulda görevli öğretmenlerle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Hüseyin Öner’e; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şahin Demir, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Tarım ve Orman Müdür Vekili Turgay Şişman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki, SYDV Müdürü Adem Demirci, Türk Telekom Müdürü Ufuk Güzel, ARAS Elektrik İl Koordinatörü Meryem Akpınar da eşlik etti.


1

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler

2

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, Çiftçi eğitimlerine devam ediyor

3

Çıldır’da Atletizm, Masa tenisi ve Satranç yarışmaları yapıldı

4

Ölçek Köyü ilk ve orta okulunda kütüphane açıldı

5

Göle Sosyal Hizmet Merkezi Personellerine Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi