Vali Çiçek’ten yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Ardahan Vali Hayrettin Çiçek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 11.09.2023 16:24:00 0
Vali Çiçek’ten yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Ardahan Vali Hayrettin Çiçek, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2023-2024 eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onları imkânlarını seferber edip özveriyle destekleyen ailelerimizin ve kıymetli öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum.

Ülkemiz her alanda olduğu gibi eğitim-öğretim alanında da çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojilerle Türkiye Yüzyılı hedefine kararlı adımlarla yürümektedir. 

Bizde bu hedefin bir parçası olarak Ardahan ilimizde, 177 eğitim kurumunda, 14.288 öğrenci ve 1.324 öğretmen ile yeni eğitim-öğretim yılına hazırız.

Kalkınma ve ilerleme yolunda Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak en temel güç şüphesiz eğitimli ve nitelikli insan gücüdür. Nitelikli insan gücü için de vazgeçilmez unsur kaliteli eğitimdir. Bu nedenle geleceğimizin teminatı, umudumuz değerli çocuklarımızı ve gençlerimizi evrensel değerlerin yanında milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, toplumsal sorumluluklarının farkında olan, bilgiyi üretebilen, analitik düşünebilen, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, mutlu ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirmek için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygularla, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ve ilköğretim haftasının milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi