Vali Çiçek’ten 23 Şubat Ardahan’ın kurtuluş yıldönümü mesajı

Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

GÜNCEL 22.02.2024 14:25:00 0
Vali Çiçek’ten 23 Şubat Ardahan’ın kurtuluş yıldönümü mesajı

Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Serhat Şehrimiz Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde, coşku ve heyecanla kutluyoruz.

93 Harbi sonrası 43 yıllık işgal döneminde; yaşlısı, genci, kadını, erkeği ve çocuğu hep birlikte iman ve inanmışlık ruhuyla çok zor şartlarda büyük bir kahramanlık gösterilerek kutsal vatan topraklarının bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan Ardahanlı Şehitlerimizi ve Tüm Şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyoruz.

Kurtuluş günlerimiz; tarihe ışık tutması, geleceğimize yön vermesi açısından son derece önemlidir. Tarihimizden ders çıkararak geleceğimize emin adımlarla yürüyebilmek için bizlere düşen görev; kendine has tabiatıyla, kültürüyle, değerleriyle ve zengin tarihi değerlere sahip ilimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır.

Bin yıllık gönül bağımızla sevgiyi ve hoşgörüyü yüreğinde yaşatan, ortak yaşama kültürünü oluşturmuş kardeşlik kenti Ardahan’da bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece gelecek günlerimiz çok daha güzel olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ardahan’ımızın 103’üncü kurtuluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, yurt içinde ve dünyanın çeşitli bölgelerinde ülkemizin bekası uğrunda mücadele veren kahramanlarımıza görevlerinde yüce Allah’tan başarılar diliyorum. Kıymetli Ardahanlı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı