Vali Çiçek’e özel bir plaket ile teşekkür

Göle Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Tatlı, Vali Hayrettin Çiçek'i makamında ziyaret etti

GÜNCEL 24.03.2024 10:13:00 0
Vali Çiçek’e özel bir plaket ile teşekkür

Haber: Bedrettin Şuay

Tatlı, ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık'ın gönderdiği özel bir plaket ile Vali Hayrettin Çiçek'e teşekkür etti.

Plaketin üzerinde, "Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimize gösterdiğiniz ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür ediyorum" mesajı yer aldı. Bu plaket, Vali Çiçek'in şehit ailelerine ve gazilere olan desteğini ve ilgisini göstermek için özel bir teşekkür niteliği taşıyordu.

Ziyaret sırasında Tatlı ve Vali Çiçek, şehitlerin ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onların fedakarlıklarını ve ülkenin bütünlüğü için verdikleri mücadeleyi takdir ettiler. Ayrıca, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman devletin ve toplumun yanında olması gerektiğini vurguladılar.

Vali Çiçek, plaket için Tatlı'ya teşekkür ederek, şehitlerin ve gazilerin hizmetleri ve fedakarlıkları için her zaman minnettar olduklarını belirtti. Bu tür ziyaretlerin, şehit ailelerinin ve gazilerin unutulmadığını ve onlara olan desteğin devam ettiğini gösterdiğini ifade etti.

Bu anlamlı ziyaret ve plaket takdimi, şehitlerin ve gazilerin hatıralarının yaşatılması ve onlara olan vefa borcunun bir kez daha dile getirilmesi açısından önem taşıyor.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak