Vali Çiçek, Vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Vali Hayrettin Çiçek, Sevdamız Ardahan Derneği İftar Çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

GÜNCEL 2.04.2024 11:34:00 0
Vali Çiçek, Vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Sevdamız Ardahan Derneği tarafından düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek Başkanı Levent Pehlivan ve dernek gönüllülerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Vali Çiçek, katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ramazan ayının bereketini paylaşmak için Sevdamız Ardahan Derneği tarafından organize edilen iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar çadırına gelen Vali Çiçek, burada Dernek Başkanı Levent Pehlivan ve diğer dernek gönüllüleriyle birlikte iftar yaparak, katılımcılarla sohbet etti.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Vali Çiçek, Sevdamız Ardahan Derneği'nin bu tür etkinliklerle Ardahan halkının birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini belirterek, dernek yönetimine ve gönüllülere teşekkür etti. Çiçek, "Bu tür etkinlikler, toplumumuzun dayanışma ruhunu ve birlik duygusunu güçlendiriyor. Sevdamız Ardahan Derneği'nin bu anlamlı etkinliğine katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum dedi.

Dernek Başkanı Levent Pehlivan ise Vali Çiçek'in katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Ardahan'a hizmet etmek adına her zaman iş birliği içinde olacaklarını ifade etti. Sevdamız Ardahan Derneği'nin düzenlediği iftar çadırında bulunan vatandaşlar da Vali Çiçek'in bu anlamlı ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'in Sevdamız Ardahan Derneği'nin iftar çadırında vatandaşlarla buluşması, şehirdeki dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirdiği gözlendi. Bu tür etkinliklerin, toplumun birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiği ve vatandaşlar arasındaki kaynaşmayı artırdığına dikkat çekildi.

 

 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı