Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede ve Ardahan'da faaliyet gösteren turizm sektörü temsilcilerini makamında ağırladı.

GÜNCEL 18.04.2024 13:45:00 0
Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı

Haber: Bedrettin Şuay

Vali Çiçek, turizmin gelişimi için yapılan çalışmaları değerlendirirken, sektör temsilcilerinin görüşlerini dinledi. Ardahan'ın turizm potansiyeli hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu görüşmede, Vali Çiçek, turizmin bölgenin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede ise Ardahan'ın doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Sektör temsilcileri ise Ardahan'ın turizm alanında sahip olduğu potansiyeli daha etkin bir şekilde kullanabilmek için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikirlerini paylaştılar.
Vali Çiçek, turizm sektöründeki paydaşlarla iş birliği içinde hareket edilerek Ardahan'ın turizmde hak ettiği yere gelmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.
 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı