VALİ ÇİÇEK, SINIRDA

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Posof ilçesini ziyaret etti.

VALİLİK 21.09.2023 17:03:00 0
VALİ ÇİÇEK, SINIRDA

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Posof ilçesini ziyaret etti. Vali Çiçek, sınır ilçesi Posof’ta çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. 

Vali Hayrettin Çiçek, Posof ilçesi ziyaretleri kapsamında ilk olarak İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret etti.Vali Çiçek, İlçe Kaymakamı Emrah Akduman ve İlçe Belediye Başkanı Cahit Ulgar'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hayrettin Çiçek, beraberinde Kaymakam Emrah Akduman ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile birlikte Posof ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçe esnafına hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Vali Çiçek, görüştüğü vatandaşlarla da sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Vali Çiçek, daha sonra yeniden modernizasyonu yapılarak hizmete alınan Türkgözü Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Kapıdaki sınır ticareti, TIR geçişleri ve gümrük faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Çiçek, daha sonra kantar, x-ray, hangarlar, idari binalar ve görüntüleme ünitelerinde incelemelerde bulundu.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti