Vali Çiçek, ilçe ziyaretlerine Göle’den başladı

Vali Hayrettin Çiçek, Göle ilçesinde bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

GÜNCEL 31.08.2023 11:48:00 0
Vali Çiçek, ilçe ziyaretlerine Göle’den başladı

Vali Hayrettin Çiçek, Göle ilçesinde bir dizi toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi. Beraberinde ilgili kurum müdürleri ile birlikte Göle’ye giden Vali Çiçek, ilk olarak Göle ilçesinde bağlı köy ve mahalle muhtarıyla toplantıda bir araya geldi.

Göreve yeni başlaması nedeniyle konuşmasına muhtarlarla tanışarak başlayan Vali Çiçek, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde sürekli olarak muhtar toplantıları yapıldığını belirterek, şunları söyledi: “Muhtarlarımız,  köylerde yaşayan vatandaş ve devlet arasında köprü vazifesi görmekte, dolayısıyla köyün güvenliği, asayişi başta olmak üzere her alanda sorumlulukları bulunmaktadır. Bizlerde bugün sizlerle buluşmak için  ilgili kurumlarımızın yetkilileri  ile birlikte Göle ilçemize geldik. Bugün siz kıymetli muhtarlarımızın ileteceği talep ve sorunları birinci elden dinleyip ve değerlendirmek için buradayız. Köylerimizin altyapı sorunlarının giderilmesi yaşam standartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere, var olan tüm sorunların çözülmesi noktasında sizlerinde desteği ile  elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.”

Muhtarların ilettiği sorun ve talepleri tek tek dinleyen Vali Çiçek, sorunların anında çözüme kavuşması adına toplantıda hazır da bulunan ilgili kurum müdürlerine talimatlarda bulundu.

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Hayrettin Çiçek Göle İlçe Kaymakamı Haluk Koç ve İlçe Belediye Başkanı İlhan Gültekin’i ziyaret etti.

Koç ve Gültekin’le birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyareti de yaparak, hayırlı işler dileyen Vali Çiçek, esnaf ve vatandaşlarla birlikte çay eşliğinde sohbet etti.

Vali Çiçek, daha sonra Göleli Şehidimiz Recep Kılıç’ın ailesini ziyaret etti. Şehidimizin Annesi Konya Kılıç ve diğer aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, Şehidimiz Recep Kılıç nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Vali Çiçek, “şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devlet olarak her  zaman yanlarında olacağız onların derdiyle dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız.” dedi


1

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

2

Meyve ağaçları satışa çıktı

3

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

4

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

5

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor