Vali Çiçek: “Herkesin derdine derman olacağız”

Halk günü toplantısı düzenleyen Vali Çiçek: “Bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.

VALİLİK 20.09.2023 15:26:00 0
Vali Çiçek: “Herkesin derdine derman olacağız”

Vali Hayrettin Çiçek, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşları bizzat dinlemek amacıyla “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.

Valilik Toplantı Salonunda, ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla ikincisi gerçekleştirilen 'Halk Günü' toplantısında vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini tek tek dinleyerek not alan alan Vali Çiçek, kendisine iletilen sorun, şikayet ve taleplerin değerlendirilmesi ve çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. 

Toplantıya katılan vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Vali Hayrettin Çiçek, “Her bir Ardahanlı hemşehrimizin derdi bizim derdimizdir. Allah’ın izni ile bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Bugün dile getireceğiniz sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerinizi bizzat ben ve ilgili kurum müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak