VALİ ÇİÇEK: “BÜTÜN ENERJİMİZİ ARDAHAN İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Ardahan Medya Gazetesinin temsilcileri, Ardahan'ın yeni Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret etti.

GÜNCEL 12.09.2023 11:33:00 0
VALİ ÇİÇEK: “BÜTÜN ENERJİMİZİ ARDAHAN İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Ardahan Medya Gazetesinin temsilcileri, Ardahan'ın yeni Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret etti.

Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin, gazete ortaklarından Kasım Tırpancı ve muhabir Şenol Kirman, yeni göreve başlayan Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Samimi ortamda geçen ziyarette Ardahan basını hakkında bilgiler veren Müdür Bilgin ve beraberindeki basın mensupları, Vali Hayrettin Çiçek’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hayrettin Çiçek, gazetecilere teşekkür etti.

Vali Çiçek, “Milletvekillerimiz, STK’lar, gazetecilerimiz ve diğer kurum amirlerimizle birlikte ortak akıl ile Ardahan’ımız için ne yapabiliriz diye hep istişare içerisinde olacağız ve bütün enerjimizi, gayretimizi bunun için harcayacağız” dedi.

Ardahanlıların kendisini sıcak bir şekilde bağrına bastığını kaydeden Vali Çiçek şunları söyledi; “Göreve başlayalı dördüncü hafta içerisindeyim. Ardahan daha önce ziyaret ettiğim bir il değildi. Ardahan’ın insanları gerçekten çok sıcakkanlı. Sağolsunlar beni çok sıcak bir şekilde bağırlarına bastılar. Bu anlamda kıymetli hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Ardahan’ın 17. Valisiyim 18. Valiye görevi devredene kadar Ardahan’ımız için bütün gücümüzle, bilgimizle, enerjimizle diğer paydaşlarımızla birlikte gayret içerisinde olacağız. Özellikle milletvekillerimiz, STK’lar, gazetecilerimiz ve diğer kurum amirlerimizle birlikte ortak akıl ile Ardahan’ımız için ne yapabiliriz diye hep istişare içerisinde olacağız ve bütün enerjimizi, gayretimizi bunun için harcayacağız. Ardahan özellikle tarım ve hayvancılık noktasında çok ciddi potansiyeli olan bir il. Doğu Ekspresi ile turizm potansiyeline sahip. İki tane sınır kapısına sahibiz, bunu Ardahan’ımızın ekonomisi için nasıl daha faydalı hale getirebiliriz bunun için çalışma içerisinde olacağız. Eğitim noktasında istatistiklerimiz biraz geride. Eğitim kadromuzla, velilerimizle, öğrencilerimizle birlikte faydalı çalışmalar ortaya koymak için gayret göstereceğiz. Kafkas arısı gen merkezi binamız tamamlanmak üzere. Yeni bina hem Türkiye arıcılığı açısından önem arz ediyor hem de çok kıymetli çalışmalara, hizmetlere vesile olacaktır. Yine Özel İdaremizin yatırımı ile tekstil atölyemiz bitmek üzere. Tekstil atölyemiz yaklaşık 150-200 kişiye istihdam sağlayacak. Millet Bahçemiz yüzde 70 oranında tamamlandı. Orada daha önce askeri kışla olarak kullanılan binalarımız var. TOKİ tarafından restorasyon işlemleri devam ediyor. Millet bahçemiz inşallah bu yıl içerisinde tamamlanacak ve Ardahan’ımız için çok güzel, örnek bir tesis kazandırmış olacağız. Kültür Merkezimizin inşaatı devam ediyor. Ardahan’ımızın kültürel ve sanatsal faaliyetleri açısından çok önemli hizmet görecek. Ardahan’da çeşitli devam eden yatırımlar söz konusu; aksayan, tıkayan noktalarında müdahil olacağız ve el birliği içerisinde, iş birliği içerisinde birlikte çalışarak, tek yürek olup Ardahan’ı nasıl daha iyi noktaya taşıyabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.           

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

2

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

3

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

4

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

5

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı