Vali Öner´den Kıbrıs Şehidine ziyaret

Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Kıbrıs Şehidi Namaz Çakmak´ın ailesini ziyaret etti.

22.07.2020 11:27:40 0
Vali Öner´den Kıbrıs Şehidine ziyaret

Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, Kıbrıs Şehidi Namaz Çakmak´ın ailesini ziyaret etti.

Kıbrıs Barış Harekâtının 46. Yıldönümü dolayısıyla; Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, harekat sırasında şehit olan Namaz Çakmak´ın Kaptanpaşa Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Kıbrıs Şehidi Çakmak´ın annesi Selvinaz Çakmak, kardeşi Bilgehan Çakmak ve aile bireyleriyle bir süre sohbet eden Vali Öner, Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümü vesilesiyle ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:

?Kıbrıs Türklerinin vatanını savunurken Şahadete erişen Şehidimiz Namaz Çakmak´a Allah´tan rahmet diliyorum. Yavru Vatan olarak addedilen Kıbrıs´ın Türk yurdu kalması için verdikleri emek ve gayreti asla unutamayız. Türkiye gibi Kıbrıs´ta şehitlerimizin ve gazilerimizin canı ve kanıyla vatan olmuştur. Devletimizin kapısı da gönlü de, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan sizlere her zaman için açıktır. Biz de bugün Kıbrıs Barış Harekatının yıldönümünde, o topraklarda canını bırakan kahraman şehidimizin anlamlı hatıralarını yâd etmek istedik. Allah şehitlerimizin ailesine başka kederler vermesin? dedi.


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret