Vali Öner, Nevruz halkı bütünleştiren bayramdır

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, ?Nevruz Bayramının, yüzyıllardır yaşatıldığı bölgelerde kardeşlik bağlarını pekiştiren, halkı bütünleştiren ve yeni bir baharı coşku ile yaşatan önemli bir bayram olduğunu söyledi.

VALİLİK 21.03.2021 10:10:12 0
Vali Öner, Nevruz halkı bütünleştiren bayramdır

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, ?Nevruz Bayramının,  yüzyıllardır yaşatıldığı bölgelerde kardeşlik bağlarını pekiştiren, halkı bütünleştiren ve yeni bir baharı coşku ile yaşatan önemli bir bayram olduğunu söyledi. 

Vali Öner yayınladığı mesaj ile baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı´nı kutladı.

Vali Öner, ?Orta Asya´dan Balkanlara kadar Türk dünyasında ve her kültürün kendi değerleriyle özdeşleştirip sembolleştirdiği Nevruz, çeşitli renkler, inanışlar ve gelenekler oluşturarak yüzyıllardır yaşatılmış ve günümüze kadar gelmiştir.
 
Nevruz, geçmişten günümüze kadar uzanan bir uyanış ve var oluşun göstergesi olmakla birlikte, baharı, doğanın uyanışını, rengârenk çiçeklerin yeryüzüne merhaba demesini ve sonsuz bir bereketin geldiğini bizlere müjdelemektedir.
  
Kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ederek, bütün Ardahanlı hemşehrilerimin ve milletimizin Nevruz Bayramı´nı tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum?.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği